Home / Vensterbank renoveren

Vensterbank renoveren of vervangen | Pools Schildersbedrijf R. Jankowski

 Werkzaam door heel Nederland

Schade aan uw vensterbank en op zoek naar een specialist die deze schade kan herstellen? Pools Schildersbedrijf helpt u graag. Vensterbankschade komt helaas vaak voor in zowel grote als kleine vorm. Zo krijgen wij regelmatig offertes binnen over meldingen van bijvoorbeeld scheuren, deuken, krassen of afgebroken stukken.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we moeten doen en kunnen we zowel grote als kleine reparaties aan uw vensterbank zo verhelpen. Soms is de schade aan een vensterbank enorm, in zo’n geval kunt u ervoor kiezen om in plaats van het bestaande vensterbank te renoveren het vensterbank geheel te vernieuwen. In sommige gevallen is dit namelijk goedkoper. Heeft u twijfels over of u uw vensterbank wilt renoveren of vervangen? Neem gerust contact op en Roman komt met passend advies.

Uw vensterbank renoveren in Roosendaal en Nederland

Pools Schildersbedrijf R. Jankowski staat voor professionaliteit, oog voor detail en passie in het vak. Pools Schildersbedrijf is gevestigd in Roosendaal, maar is werkzaam door heel Nederland. Dus bent u op zoek naar een professional die uw vensterbank kan herstellen tegen een lagere prijs die u gewend bent? Roman Jankowski staat voor u klaar en komt graag langs om de klus te bespreken.

Vensterbank renovatie

Vensterbanken hebben het soms zwaar te verduren. Net zoals alles in en rondom uw huis, hebben ook vensterbanken zo af en toe wat onderhoud nodig. Kleine scheurtjes, deuken of krassen kunnen zo hersteld worden waardoor het vensterbank er wel als nieuw uit ziet. Uw vensterbank laten renoveren? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Vensterbank vervangen

Het kan zijn dat door ouderdom het vensterbank zijn beste tijd heeft gehad. Ook komt het regelmatig voor dat er grote stukken afbreken. In zulke gevallen kunt u ervoor kiezen om uw vensterbank geheel te ontvangen. Hulp nodig bij het vervangen van uw vensterbank? Wij helpen u graag!

Soorten vensterbanken

Vensterbanken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. De meest voorkomende vensterbanken zijn van hout, natuursteen, aluminium en kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen en prijskaartje. Meer weten over de soorten vensterbanken? Neem gerust contact op en we helpen u met de juiste keuze.

Kosten vensterbank renovatie of vervanging

Bij Pools Schildersbedrijf hoeft kwaliteit niet veel geld te kosten. Bij ons kunt u dan ook een prijs verwachten die lager is dan u gewend bent. Wij werken graag met een vast tarief, maar werken met een uurtarief is ook een mogelijkheid.

Het vernieuwen van een vensterbank is uiteraard duurder dan het renoveren. Echter kunt u het zo duur maken als u zelf wilt. Zo zijn vensterbanken van bijvoorbeeld hout en kunststof goedkoper dan andere soorten vensterbanken.

 

Vensterbank buiten

Ook vensterbanken die zich buiten bevinden kunnen wij renoveren of vervangen. Vensterbanken die buiten liggen hebben het natuurlijk extra zwaar te verduren. Het is dus aan te raden eens in de zoveel tijd uw vensterbanken te laten renoveren.

Jarenlange garantie op vensterbank renovatie

Op het renovatiewerk ontvangt u jarenlange garantie. Van Roman Jankowski kunt u werk van hoge kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan jarenlang plezier van de vensterbank.

Benieuwd naar het werk van Roman? Neem een kijkje tussen de foto’s!

Uw vensterbank laten renoveren of vervangen? Neem nu contact op

Uw vensterbank laten renoveren of vervangen? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Pools Schildersbedrijf R. Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland. Niks is Roman te ver en hij komt graag bij u langs!