Home / Kozijnen renoveren

Kozijnen renovatie | Pools Schildersbedrijf Roosendaal

Werkzaam door heel Nederland

Op zoek naar een schildersbedrijf dat uw kozijnen kan repareren? Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski bent u aan het goede adres. Kozijnen hebben, net zoals andere onderdelen van het huis, eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Het kan zijn dat het kozijn in de loop der jaren beschadigd of aangetast is. Wanneer u het kozijn tijdig laat herstellen zal dit voordeliger zijn dan het kozijn geheel te laten vervangen.

Uw kozijnen repareren in Roosendaal en Nederland

Pools Schildersbedrijf R. Jankowski staat voor professionaliteit, oog voor detail en passie in het vak. Pools Schildersbedrijf is gevestigd in Roosendaal, maar is werkzaam door heel Nederland. Dus bent u op zoek naar een professional die uw kozijnen kan herstellen tegen een lagere prijs die u gewend bent? Roman Jankowski staat voor u klaar en komt graag langs om de klus te bespreken.

 

Wanneer kozijnen laten repareren?

Kozijnen hebben eens in de zoveel tijd onderhoud nodig om grote beschadigingen te voorkomen. Wanneer uw kozijnen bijvoorbeeld aan het rotten zijn of wanneer er open naden en kieren bevinden rondom het kozijn doet u er goed aan om uw kozijn te laten herstellen.

Deze schade kan ontstaan door verschillende redenen. Zo kunnen weersomstandigheden een rol spelen, maar ook vormen van vandalisme is een veel voorkomende reden van beschadigde kozijnen. Echter is de meest voorkomende reden van (grote) beschadigden kozijnen toch achterstallig onderhoud.

Weet u niet zeker of uw kozijn toe is aan renovatie, maar wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen? Neem gerust contact op voor het nodige advies. Roman komt graag langs om de situatie te bekijken.

Totale kozijnen vervangen

Helaas is het voor sommige kozijnen te laat en zijn de kozijnen te erg aangetast. In dit geval is het vervangen van het gehele kozijn voor de hand liggend. Wanneer u uw kozijnen geheel laat vervangen kunt u kiezen welk soort kozijn er voor in de plaats wilt. De huidige kozijnen zijn natuurlijk van betere kwaliteit dan die er destijds zijn ingezet. Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden graag met u.

Welke soorten kozijnen zijn er?

Er zijn verschillende soorten kozijnen in huizen te vinden. De meest voorkomende kozijnen zijn echter van hout. Naast houten kozijnen zijn er kozijnen te vinden van aluminium en kunststof.

Hout, aluminium of kunststof?

Houten kozijnen zijn het meest voorkomend en vaak ook voordeliger. Veel huizen hebben van oudsher nog houten kozijnen. Deze kozijnen hebben eens in de zoveel tijd onderhoud nodig om de kwaliteit te waarborgen. Bij goed onderhoud is het herstellen of overschilderen van de kozijnen pas noodzakelijk na ongeveer 8-10 jaar.

Kozijnen van aluminium zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden. Echter ligt de prijs van een kozijn van aluminium hoger dan gemiddeld.

Tot slot is een kunststof kozijn ook een optie. Deze kozijnen zijn zeer voordelig en ook nog eens erg duurzaam, mits er goede onderhoud gepleegd word.

Jarenlange garantie op renovatie kozijnen

Op het renovatiewerk ontvangt u jarenlange garantie. Van Roman Jankowski kunt u werk van hoge kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan jarenlang plezier van het kozijn.

Benieuwd naar het werk van Roman? Neem een kijkje tussen de foto’s!

Uw kozijnen laten herstellen? Neem nu contact op

Wilt u uw kozijnen laten repareren? Aarzel niet om contact op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Schilder Roman Jankowski komt graag bij u langs op de mogelijkheden te bespreken voor een eerlijke prijs.