Home / Behangen

Behangen | Schildersbedrijf Roman Jankowski uit Roosendaal

Werkzaam door heel Nederland

Op zoek naar een behanger voor uw muren? Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski bent u aan het juiste adres. Behangen is een mooie manier om uw muur te bedekken. Tegenwoordig is behang in veel verschillende kleuren, vormen en stijlen verkrijgbaar. Op deze manier zit er voor ieder wat wils tussen en is er voor ieder interieur een passend behang.

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland. Op zoek naar een behanger in Roosendaal of omstreken? Behanger Roman Jankowski helpt u graag.

Behang van hoge kwaliteit

Behanger Roman Jankowski levert werk van hoge kwaliteit en doet dit met een lach op zijn gezicht. Roman werkt op een professionele manier, werkt graag hard door en zet net dat extra stapje voor de klant.

Voordat Roman zal beginnen met het behangen van uw muren kijkt hij of er kleine reparaties nodig zijn, zoals bijvoorbeeld oneffenheden in de muren. Behanger Roman repareert dit voordat hij zal beginnen met behangen.  Kosten? U betaalt hier niks extra’s voor. Volgens Roman is dit ook onderdeel van het behangen.

Kosten behanger

Wat kost een behanger? Behang van hoge kwaliteit hoeft niet veel geld te kosten vinden wij bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Bij behanger Roman ontvangt u echt waar voor uw geld en zelfs dat extra stapje. Een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent.

Elke klus of project is uiteraard anders en dit zal ook terugkomen in de prijs van het behangen. Om de kosten van het behangen in kaart te brengen komt Roman graag bij u langs. Na het inschatten zal er een eerlijke offerte gemaakt worden die eventueel nog te bespreken is. Over het algemeen werkt behanger Roman Jankowski met een vaste prijs, maar had u toch liever een uurtarief gezien, dan is dit ook een mogelijkheid.

Jarenlange garantie op het behang

Op het behang van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie. Van behanger Roman kunt u kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan ook jarenlang plezier van het behang.

Benieuwd naar het behang van Roman? Neem een kijkje tussen de foto’s.

Wat is goedkoper: verf of behang?

Vaak krijgen wij de vraag wat nou goedkoper is, verf of behang? Beide manieren hebben zo hun voor- en nadelen. Het voordeel van schilderen/verven is dat het sneller gaat en dat verf goedkoper is. Hier tegenover staat wel dat behang langer meegaat en dus op de lange termijn minder werk kost. Twijfelt u of u uw muren wil laten schilderen of behangen? Vraag het gerust aan Roman en hij zal u advies op maat geven.

Renovlies behang

Naast het klassiek behangen van muren is Roman Jankowski ook gespecialiseerd in renovlies behang. Renovlies behang (renovatievlies) is een perfecte optie voor het herstellen van (oud) stucwerk. Het laat oude muren er weer als nieuw uitzien zonder al te veel moeite. Meer weten over renovlies behang? Lees het hier.

Contact opnemen met behanger Roman Jankowski

Geïnteresseerd in het werk van behanger Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de klus.