Home / Spuitwerk

Spuitwerk | Schildersbedrijf Roman Jankowski uit Roosendaal

Werkzaam door heel Nederland

Op zoek naar een schildersbedrijf dat uw muren, wanden, deuren of plafonds kan spuiten? Dan bent u bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski, uit Roosendaal, aan het goede adres. Schilder Roman Jankowski zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft al een aardig portfolio opgebouwd. Daarbij beschikt Roman over de juiste gereedschappen en professioneel apparatuur om uw klus aan te gaan.

Uw muur of plafond laten spuiten

Uw wanden, deuren, plafonds of muren laten spuiten door een professional? Roman Jankowski helpt u graag. Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland. Op zoek naar kwaliteit voor een eerlijke prijs? Neem contact op. Geen klus is Roman te ver.

Wat is spuitwerk?

Als alternatief voor schilderen bestaat er spuitwerk. Zo kunt u ervoor kiezen uw muren of plafonds te laten spuiten. Het laten spuiten van uw muren of plafond is vaak sneller en dus goedkoper dan wanneer u dit laat schilderen. Daarnaast zorgt spuitwerk voor een erg strak resultaat. Het is dus ook niet zo gek dat steeds meer mensen hun muren of plafond laten spuiten.

Met behulp van een professionele spuitmachine brengt schilder Roman de verf aan op uw muur of plafond. Op deze manier wordt het risico op strepen of vlekken kleiner. Genoeg voordelen dus. Zit er dan ook een nadeel aan? Bij het spuiten van muren of plafonds ontstaat er nevel. Het is dus noodzakelijk alles eerst goed af te dekken.

Benieuwd naar de spuitwerken van Roman? Neem een kijkje tussen de foto’s!

Jarenlange garantie op spuitwerk

Bij Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op het spuitwerk. Van Roman kunt u kwaliteit verwachten en daarom verzekeren wij u ook jarenlang plezier van het spuitwerk.

Kosten spuitwerk

Spuitwerk van hoge kwaliteit hoeft niet veel geld te kosten vinden wij bij Pools Schilderbedrijf Roman Jankowski. U krijgt dan ook echt waar voor uw geld en zelfs dat extra stapje. Een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent.

Elke klus of project is natuurlijk anders. Zo geldt dat ook voor spuitwerk. Om de kosten van de klus in kaart te brengen komt Roman graag bij u langs. Na het inschatten zal Roman een eerlijke offerte maken die eventueel nog te bespreken is. Over het algemeen werkt schilder Roman met een vaste prijs. Toch liever een uurtarief? Geen probleem, dit valt te bespreken.

Extra werk zonder bijkomende kosten

Schilder Roman Jankowski helpt u graag verder met uw klus. Roman levert werk van hoge kwaliteit en doet dit met een lach op zijn gezicht. Roman werkt op professionele wijze, heeft oog voor detail en is bereid net dat extra stapje te zetten.

Zo bekijkt hij voor het spuitwerk of er kleine reparaties nodig zijn, voordat hij gaat spuiten. Oneffenheden in de muren, scheuren in kozijnen of benodigde nieuwe kitranden? Binnenschilder Roman repareert dit voor het spuiten. Kosten? U betaalt hier niks extra’s voor. Volgens Roman is dit ook onderdeel van het spuitwerk. Plafonds en/of muren dienen immers volledig strak te zijn voor een optimaal resultaat. Ten slotte wilt u er de komende jaren nog van genieten.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Uw muur of plafond laten spuiten? Neem contact op met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski en Roman neemt zo spoedig mogelijk contact met u op! Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland.