Home / Renovatie werkzaamheden

Huis renovatie werkzaamheden | Schildersbedrijf Roman Jankowski uit Roosendaal

Werkzaam door heel Nederland

Ook voor huis renovatie werkzaamheden kunt u bij Schildersbedrijf Roman Jankowski terecht. Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar verricht werkzaamheden door heel Nederland. Bent u niet woonachtig in Roosendaal of omstreken? Geen probleem, neem contact op en Roman neemt spoedig contact met u op.

Huis renovatie werkzaamheden voorbeelden

In de loop der jaren heeft Roman zich ontwikkeld en gespecialiseerd in meerdere huis renovatie en onderhoud werkzaamheden. Voorbeelden van deze renovatiewerkzaamheden zijn onder andere stucwerk, behangen met renovlies behang of glasvezelbehang, plaatsen van plinten, vervangen of vernieuwen van plafonds, plaatsen van gipsplaten plus het strak zetten hiervan en het renoveren van kozijnen en vensterbanken. Heeft u een klus die hier niet tussen staat? Geen probleem, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

 

 

Kosten renovatiewerkzaamheden huis

Wat kost renovatie aan uw huis? Renovatiewerkzaamheden van hoge kwaliteit hoeven niet veel geld te kosten vinden wij bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Bij Roman ontvangt u echt waar voor uw geld en zelfs dat extra stapje. Een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent.

Elke klus of project is uiteraard anders en dit zal ook terugkomen in de prijs van de renovatiewerkzaamheden. Om de kosten van de renovatie in kaart te brengen komt Roman graag bij u langs. Na het inschatten zal er een eerlijke offerte gemaakt worden die eventueel nog te bespreken is. Over het algemeen werkt Roman Jankowski met een vaste prijs, maar had u toch liever een uurtarief gezien, dan is dit ook een mogelijkheid.

Huis renovatie van kwaliteit en jarenlange garantie

Schildersbedrijf Roman Jankowski levert werk van hoge kwaliteit en werkt graag hard door. Roman werkt erg professioneel, heeft een oog voor detail en zet net dat extra stapje. Op de huis renovatie werkzaamheden van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie. Van Roman kunt u kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan ook jarenlang plezier van de werkzaamheden.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski | Roosendaal

Op zoek naar een partij voor uw huis renovatie en geïnteresseerd in de renovatiewerkzaamheden van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de klus.