Home / Schildersbedrijf Breda

Schildersbedrijf Breda | Roman Jankowski

Werkzaam door heel Nederland

Op zoek naar een schilder in Breda of omstreken? Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski staat voor u klaar en helpt u graag met uw schilderklussen, van klein tot groot en van buiten tot binnen. Het onderhouden van het huis is niet alleen belangrijk voor het huis zelf, maar ook voor uzelf. U kijkt natuurlijk het liefst naar een mooi geschilderde muur zonder oneffenheden.

Of u nu een kleine kamer een nieuwe look wilt geven of u van plan bent een gedeelte van uw huis te renoveren, schilder Roman komt graag bij u langs in Breda of omgeving. Benieuwd waarmee schilder Roman u kan helpen? Neem een kijkje tussen onderstaande diensten en neem vrijblijvend contact op!

Een professionele schilder | Breda

Schilder Roman Jankowski is al jaar en dag gespecialiseerd in vrijwel alle soorten schilderwerkzaamheden, zo ook in Breda en omgeving. Bij Schildersbedrijf R. Jankowski, nabij Breda, kunt u terecht voor zowel binnenschilderwerken, als buitenschilderwerken, maar ook voor spuitwerk of behangen kunt u gerust aan de bel trekken.

Waarmee kan Schildersbedrijf Roman Jankowski helpen?

Op zoek naar een schilder in Breda of omgeving? Zoals u ziet kan schilder Roman u helpen met vrijwel al uw schilderklussen, behangwerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden aan uw huis.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski, nabij Breda, ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Kosten schilder Breda

Volgens schilder Roman hoeft schilderwerk van hoge kwaliteit niet veel geld te kosten. Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski bent u dan ook verzekerd van een eerlijke prijs die lager is dan u gewend bent in Breda of omgeving. Op zoek naar een voordelige schilder in Breda? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Schilder Roman werkt graag met een vaste prijs, maar wilt u toch liever werken met een uurtarief? Dan kan dit uiteraard besproken worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en schilder Roman komt graag bij u langs om de klus te bespreken. Roman komt vaker in Breda voor zijn klussen en weet de weg dus zo te vinden!

Werkgebied Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Pools Schildersbedrijf R. Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt al enkele jaren door heel het land. Breda ligt wat dat betreft om de hoek en Roman komt dan ook graag langs bij u in Breda of omgeving om de klus te bespreken. Meer weten over Roman Jankowski en het bedrijf? Lees het hier.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schilder Roman zal dan spoedig contact met u opnemen.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken