Home / Schildersbedrijf Bergen op Zoom

Schildersbedrijf Bergen op Zoom | Roman Jankowski

Op zoek naar een schilder in Bergen op Zoom? Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski kunt u terecht voor alle schilderklussen, zowel groot als klein en zowel buiten als binnen. Het huis onderhouden is belangrijk voor het huis, maar ook voor uzelf. Kwalitatief schilderwerk hoort daar natuurlijk bij. Laat schilder Roman Jankowski dat nou net kunnen!

Of u nu een kleine kamer een nieuwe look wilt geven of u van plan bent een complete verbouwing te ondernemen, Schilder Roman Jankowski komt graag bij u langs in Bergen op Zoom.

Een ervaren schilder | Bergen op Zoom

Schilder Roman Jankowski is al jaar en dag gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerkzaamheden. Zo ook in Bergen op Zoom. Bij ons schildersbedrijf nabij Bergen op Zoom kunt u terecht voor zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken, maar ook voor spuitwerk kunt u gerust aan de bel trekken.

Waarmee kan Schildersbedrijf Roman Jankowski helpen?

Op zoek naar een schilder in Bergen op Zoom? Schilder Roman helpt u met alle liefde.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski nabij Bergen op Zoom ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Kosten schilder Bergen op Zoom

Kwaliteit schilderwerk hoeft niet veel te kosten volgens schilder Roman. Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski bent u dan ook verzekerd van een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent in Bergen op Zoom.

Schilder Roman werkt graag met een vaste prijs. Wilt u toch liever werken met een uurtarief? Dan is dat uiteraard geen probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en schilder Roman komt graag bij u langs om de klus te bespreken. Roman komt vaker in Bergen op Zoom en weet de weg zo te vinden! Na het inschatten van het project zal schilder Roman een eerlijke offerte maken die eventueel ook nog besproken kan worden.

Werkgebied Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland! Bergen op Zoom ligt wat dat betreft om de hoek! Meer weten over Roman Jankowski en het bedrijf? Lees het hier.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schilder Roman zal dan spoedig contact met u opnemen.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken