Home / Schilder Tilburg

Schilder Tilburg

Zoek je een schilder in Tilburg voor schilderwerkzaamheden in en om het huis? Schakel dan de hulp in van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Dit schildersbedrijf levert echt vakwerk. De werkzaamheden worden professioneel verricht met een glimlach en het resultaat mag er zijn. Dus moeten er schilderwerkzaamheden gebeuren in huis? Neem dan contact op met Roman Jankowski voor een offerte.

Een schilder in Tilburg voor schilderwerkzaamheden binnenshuis

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski levert echt vakwerk als het gaat om schilderwerkzaamheden. Het bedrijf werd opgericht door Roman Jankowski die inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het schilderen in en rond het huis. Je kunt ze dus benaderen voor schilderwerk binnenshuis zoals het schilderen van plafonds, muren en wanden en het lakken van deuren, deurposten en kozijnen. Ook voor het schilderen van kasten, plinten en trappen kun je een beroep op deze vakmensen doen. Ze zorgen ervoor dat de binnenkant van jouw huis er weer stralend uit ziet.

Roman Jankowski ook voor schilderwerkzaamheden buitenshuis

Naast divers schilderwerk voor binnen kun je Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ook benaderen als je op zoek bent naar een schilder in Tilburg voor de buitenruimte van je huis. Onder het schilderwerk van de buitenruimte valt bijvoorbeeld het schilderen van een garage, een tuinhuis of schuur en het schilderen van een gevel of een veranda. Het schilderwerk is een belangrijk deel van het onderhoud van je huis. Vooral de buitenkant heeft het door de verschillende weersomstandigheden vaak stevig te verduren. Daarom kijkt Roman Jankowski ook eerst of er niet kleine reparaties nodig zijn voordat hij begint met het schilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan kleine beschadigingen, scheuren in het houtwerk en vergane kitranden. Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski vinden ze dat deze kleine reparaties bij het schilderwerk horen en deze worden verricht zonder dat je er extra voor hoeft bij te betalen.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski nabij Tilburg ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Specialist op het gebied van spuitwerk in Tilburg

Heb je wel eens overwogen om het plafond en de muren van je huis te laten spuiten in plaats van te laten schilderen? Spuiten is vaak goedkoper dan schilderen en de klus is vaak ook sneller gedaan. Bovendien levert spuiten een erg strak en egaal resultaat op zonder kwaststrepen of vlekken. Ben je op zoek naar een schilder in Tilburg die jouw muren en plafonds kan spuiten? Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski heeft alle kennis, ervaring en apparatuur in huis voor professioneel spuitwerk. Zorg wel dat alles goed is afgedekt voordat het spuitwerk begint, want het enige nadeel van spuitwerk is de fijne verfnevel die ontstaat.

Wat kosten schilderwerkzaamheden van Roman Jankowski?

De prijs van het schilderwerk van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ligt een stuk lager dan dat je zou verwachten. Dat komt omdat Roman Jankowski vindt dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn en daarom een eerlijke prijs vraagt voor zijn werk. Bovendien levert het bedrijf echt vakwerk af waar je jarenlang plezier van hebt. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. De recensies zijn lovend, dus je zult er geen spijt van krijgen.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schilder Roman zal dan spoedig contact met u opnemen.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken