Home / Schilder ‘s Hertogenbosch

Schilder ‘s Hertogenbosch

Wanneer je op zoek bent naar een vakbekwame schilder in ’s Hertogenbosch, weet je misschien niet welke van al die schilders echt betrouwbaar is. Het antwoord is simpel. Als je echt vakwerk wilt dan kies je voor Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Dit bedrijf heeft niet alleen een uitstekende reputatie, maar levert ook een uitstekend resultaat wat jarenlang mee gaat. En dat voor een hele schappelijke prijs. Zoek dus niet verder, maar kies voor Roman Jankowski.

Wil je een ervaren schilder in ’s Hertogenbosch inhuren?

Als je een ervaren schilder wilt inhuren in ’s Hertogenbosch, dan ben je bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski aan het juiste adres. Dit bedrijf wordt gerund door Roman Jankowski die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Op zijn 15e was hij al werkzaam bij een professioneel schildersbedrijf, en aangezien schilderen echt zijn passie is startte hij daarna zijn eigen bedrijf. Later heeft hij dit bedrijf in Nederland met succes voortgezet. Je kunt de vakmensen van Roman Jankowski inhuren voor uiteenlopende schilderwerkzaamheden en aanverwante klussen zoals behangen en kleine renovatiewerkzaamheden. Vraag dus snel een offerte op als je op zoek bent naar een vakbekwame schilder in ’s Hertogenbosch.

Roman Jankowski voor al je schilderwerk

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is een expert als het gaat om schilderwerk. Je kunt ze gerust benaderen voor al je schilderwerk voor binnen en voor de buitenkant van het huis. Onder schilderwerk binnenshuis valt bijvoorbeeld het schilderen van muren of een plafond in een bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer of keuken. Ook voor het schilderen van kozijnen, deurposten, vloerplinten, kasten en deuren draaien ze hun hand niet om. Buitenshuis kun je hun expertise inzetten voor het schilderen van de gevel, de kozijnen en vensterbanken, het tuinhuis of de schuur en de garage. Ook kunnen ze desgewenst de muren en plafonds op professionele wijze spuiten in plaats van schilderen. Dit gaat stukken sneller en geeft een super strak resultaat.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski nabij ‘s Hertogenbosch ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Behangen met Renovliesbehang

Niet alleen als je een schilder in ’s Hertogenbosch zoekt, kun je een beroep doen op Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Ze zijn ook gespecialiseerd in behangen. Dat kan om het nieuw trendy behang in de woonkamer gaan, maar ook om Renovlies behang. Met Renovlies behang kun je oude en beschadigde muren weer stabiliseren en oud stucwerk herstellen. Na het aanbrengen van Renovliesbehang kan er gewoon een nieuwe laag behang overheen, maar je kunt er ook overheen schilderen. Je muren zien er dus weer helemaal nieuw en strak uit.

Renovatie van vensterbanken en raamkozijnen

Je kunt dus ook bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski terecht voor kleine renovatiewerkzaamheden, zoals het renoveren van raamkozijnen en vensterbanken. Kozijnen en vensterbanken zijn onderhevig aan slijtage. Als het de buiten kozijnen en vensterbanken zijn, hebben ze het ook nog eens zwaar te verduren door wisselende weersomstandigheden. Maar vaak is de boosdoener gewoon achterstallig onderhoud. Langzaam kruipt het vocht in het hout, en ongezien rot het hout dan verder. De vakmensen van Roman Jankowski weten de schade op een professionele wijze te herstellen. Zijn de kozijnen of vensterbanken te ver heen en is er geen redding meer mogelijk? Dan installeren ze net zo makkelijk een nieuw kozijn of een nieuwe vensterbank.

Wat kost een schilder in ’s Hertogenbosch?

Je huis laten schilderen door Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski kost lang niet zoveel als dat je zou denken. En al helemaal niet als je bedenkt dat ze echt vakwerk leveren dat jarenlang meegaat. Neem daarom gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. De vakmensen van Roman Jankowski komen eerst bij je langs om alles door te nemen, zodat de klus snel en vakkundig kan worden gedaan.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schilder Roman zal dan spoedig contact met u opnemen.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken