Home / Schilder Eindhoven

Schilder in Eindhoven

Zoek je een schilder in Eindhoven voor schilderwerkzaamheden die in huis moeten worden verricht? Wil je bijvoorbeeld de muren voorzien van een nieuw likje verf of begint de verf op de deuren een beetje te bladderen? Met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ziet je huis er binnen een mum van tijd weer uit als nieuw.

Schilder Eindhoven

Ervaren schilder in Eindhoven: Roman Jankowski

De drijvende kracht achter Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is de oprichter Roman Jankowski. Al vroeg wist Jankowski dat zijn hart bij het schilderen lag. Op zijn 15e werkte hij al bij een schildersbedrijf, en na de nodige ervaring te hebben opgedaan startte hij zijn eigen onderneming. In 2012 heeft Jankowski zich in Nederland gevestigd, waar hij vanuit Roosendaal nog steeds met dezelfde passie zijn schildersbedrijf runt. Het bedrijf levert kwaliteitswerk voor een eerlijke prijs. En zijn werkzaamheden beperkt hij niet alleen tot Roosendaal. Ook als je een schilder zoekt in Eindhoven kun je bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski terecht.

Waarvoor kun je terecht bij Roman Jankowski

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is een specialist op het gebied van schilderwerkzaamheden. Je kunt een beroep op ze doen voor binnen schilderwerk zoals het verven van muren en plafonds of het schilderen van raamkozijnen en deurposten. Je kunt ze ook benaderen voor het buiten schilderwerk, zoals het schilderen van de gevel, de overkapping of het tuinhuisje. Het herstellen van kleine scheuren en gaten hoort wat Roman Jankowski betreft gewoon tot de reguliere schilderwerkzaamheden. Je kunt dus wel stellen dat vakmanschap en service bij dit bedrijf hand in hand gaan. Als je op zoek bent naar een schilder in Eindhoven is dit bedrijf een goede keuze. De specialisten van het schildersbedrijf maken eerst een afspraak om door te nemen wat voor werk er verricht moet worden.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski nabij Eindhoven ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Behangen en renoveren in Eindhoven?

Je kunt Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski niet alleen benaderen als je op zoek bent naar een schilder in Eindhoven voor reguliere schilderwerkzaamheden. Je kunt namelijk ook een beroep op ze doen als er behangen moet worden. Dat kan gaan om gewoon behang, maar je kunt ook bij ze terecht voor Renovlies behang. Dit is een speciaal soort behang wat wordt gebruikt om het oppervlak van een muur te herstellen. Hiermee kun je kleine mankementen als scheurtjes en gaten weghalen zodat je muur er weer als nieuw uitziet.

Naast het behangen kan Roman Jankowski je ook helpen als je kleine renovatiewerkzaamheden te doen hebt. Denk hierbij aan het renoveren van kozijnen en vensterbanken die bijvoorbeeld ten prooi zijn gevallen aan houtrot of op een andere manier beschadigd zijn geraakt.

 

Wat kost het om Roman Jankowski in te huren

Het schildersbedrijf van Roman Jankowski levert vakwerk, en dat doen ze voor een hele aantrekkelijke prijs. Ze geloven er namelijk in dat vakwerk niet duur hoeft te zijn. Voor werkzaamheden wordt een vaste prijs afgesproken waardoor beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. Maar als je de voorkeur geeft aan het afspreken van een uur prijs, dan is dat ook mogelijk. Vraag dus gerust een offerte aan bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski als je op zoek bent naar een schilder in Eindhoven.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schilder Roman zal dan spoedig contact met u opnemen.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken