Home / Poolse Schilder

Poolse schilder inhuren? Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Uw Poolse schilder door heel Nederland

Op zoek naar een professionele Poolse schilder voor uw klus? Schilder Roman Jankowski is al meer dan 20 jaar actief als schilder en schildert zelfs al sinds zijn 15e.  Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is gevestigd in Roosendaal, maar werkt door heel Nederland.

Bij Poolse schilder Roman kunt u terecht voor vrijwel alle schilderwerken die u kunt bedenken. Uw muren opnieuw laten schilderen, spuiten of zelfs behangen? Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski bent u verzekert van kwaliteit en niet te vergeten een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent.

Waarmee kan Poolse schilder Roman u helpen?

Schilder Roman Jankowski loopt al aardig wat jaren mee in het vak, in zowel Nederland als in het buitenland. Dankzij zijn ervaring heeft hij zich ontwikkeld tot een echte specialist. Zo kunt u dan ook terecht bij hem voor vrijwel alle schilderwerkzaamheden.

Bij de schilderwerken kunt u denken aan binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en spuitwerk in en rondom uw woning. Heeft u oneffenheden op de muur en wilt u uw ruimte laten behangen? Schildersbedrijf Roman Jankowski verzorgt alle soorten behangwerkzaamheden. Ook voor renovatiewerkzaamheden zoals bijvoorbeeld stucwerk, plaatsen van plinten en meer is Roman Jankowski in te schakelen.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Schilder Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier.

Voordelen Poolse schilder Roman Jankowski

  • Voordelig tarief
  • Jarenlange garantie
  • Werk van kwaliteit
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Jarenlange ervaring

Uurtarief Poolse schilder

Wat kost een Poolse schilder? Poolse schilders staan er natuurlijk bekend om dat zij werken voor een lager tarief. Dat is bij Roman Jankowski ook niet anders. Gaat dit dan ten koste van de kwaliteit? Zeker niet. Bij Schildersbedrijf Roman Jankowski krijgt u dan ook jarenlange garantie op zijn werkzaamheden.

Roman Jankowski gelooft dat kwaliteit niet veel geld hoeft te kosten. Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski bent u dan ook verzekerd van een prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent. Roman werkt graag met een vaste prijs, maar had u toch liever een uurtarief gewild, dan kan dat uiteraard ook. Roman Jankowski komt graag bij u langs. Na het inschatten van de opdracht kan Roman Jankowski een eerlijke offerte maken die eventueel besproken kan worden.

Poolse schilder inhuren? Neem nu contact op

Op zoek naar een Poolse schilder? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman Jankowski komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een eerlijke prijs!

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken